Sponsors

De professionals van BAS Consultancy adviseren u op hbo- en academisch niveau en helpen u bij het oplossen van uw financiële vraagstuk. Dit kan op interim-, project- of consultancy basis.

DVDW Advocaten is een groeiend, middelgroot commercieel advocatenkantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Wij richten ons met name op zakelijke opdrachtgevers.

HagaVrienden is hét goede doel voor alle locaties van het HagaZiekenhuis. De medische zorg in het HagaZiekenhuis is uitstekend.

The Customer Company is een 'hands on' marketing adviesbureau. Het is opgericht door Jeroen Kruisweg: "Het logo zegt eigenlijk alles. Elk bedrijf gaat maar om twee hoofdzaken. Om de mensen die er werken, dus om 'ons', en om de klant. Dat moet je goed organiseren, de dynamiek goed krijgen.

Marqu Brands & Trademarks is gespecialiseerd in de registratie van merken en modellen op wereldwijd niveau. Daarnaast houden wij ons bezig met alle juridische aspecten op het gebied van merkenrecht, modelrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht. 

Swisscom is Switzerland's leading telecoms provider, with 6.3 million mobile customers, 902,000 Swisscom TV customers and around 1.7 million broadband connections (retail).

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven.

SES is eigenaar en beheerder van 52 satellieten die wereldwijd toegang bieden tot 99% van de aardbewoners.

Bij AEGON voelen we ons verantwoordelijk voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. In een eerlijke dialoog bieden we begrijpelijke oplossingen, waardoor klanten zelf bewust keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst. Zo helpen we mensen financieel gezond oud te worden.

In onze cultuur staat de mens centraal. Wij werken met een divers team van professionals en voegen daadwerkelijk waarde toe aan de arbeidsmarkt. Ons team kijkt breder dan alleen het CV en branche-eigen expertise; daardoor komen de mooiste oplossingen uit een onverwachte hoek. 

Als een van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld speelt Shell een sleutelrol in de energievoorziening en helpt zij om op economisch, maatschappelijk en milieutechnisch verantwoorde wijze in de groeiende energiebehoefte van de wereld te voorzien.

IBM

Vanaf het allereerste begin zijn de producten van IBM vrijwel allemaal ontstaan vanuit de behoefte informatie op te slaan, te verwerken, te achterhalen, te analyseren en door te geven.

CB&I (NYSE: CBI) is the most complete energy infrastructure focused company in the world and a major provider of government services.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB) is een onderdeel van Mercedes-Benz Nederland. Met in totaal 6 vestigingen en een kleine 300 medewerkers zijn wij in zuid-west Nederland dè dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, SLR en AMG.

KPN verbindt mensen. Dat doen wij al meer dan 128 jaar door producten en diensten te bieden waarmee mensen met elkaar in contact komen. We doen het ook met onze maatschappelijke activiteiten.

Bij het halen van je auto rijbewijs (rijbewijs categorie B) draait alles om rijlessen en examens. Om te zien hoe jij reageert op een lessituatie nodigen we je uit om een rijvaardigheidstest te komen doen.

Nederland gezond en wel. Dat is het motto van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het is de ambitie van VWS om iedereen zo lang mogelijk gezond te houden en zieken zo snel mogelijk beter te maken.

De Stichting Beach Resort Kijkduin (SBRK) is opgericht om evenementen die aansluiten bij de sfeer van de badplaats Kijkduin te verzorgen.

Bij ons kunt u terecht voor ondersteuning in het marketing proces van uw business. Van ontwerpen tot het produceren van een geheel nieuwe huisstijl, drukwerk en alle bijkomende artikelen.

Serviceclubs vonden in de eerste decennia van de vorige eeuw hun oorsprong in de Verenigde Staten. Zo ook de Lions. Reeds in het midden van de 19e eeuw komt de naam 'lions' voor; clubs van mannen die zich bezighielden met de problemen van 'good governement and good citizenship'.

Duinrell, een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Haag Atletiek is ontstaan uit zes atletiekverenigingen. De basisvereniging Vlug en Lenig werd op 24 januari 1913 in het Haagse Statenkwartier door de broers Van Rappard opgericht.

DB Sounds is professioneel leverancier van licht, geluid en video. Drie van de belangrijkste elementen voor elke theaterproductie, modeshow, presentatie, bedrijfsfeest of evenement. Stem ze perfect op elkaar af en er ontstaat een indrukwekkend tafereel.

Vrumona's streven is om een betrouwbare, service georiënteerde en innovatieve organisatie te zijn, waarbij de consument centraal staat. 

Wij verbeteren het rendement van de internetapplicaties van onze opdrachtgevers op een duurzame wijze met een focus op mens, milieu en maatschappij. Dat doen we in eigen huis, met partners die zich hebben bewezen en met jonge techneuten die nieuwe verrassende invalshoeken kiezen.

Bloemboutique Ton Hofman is gevestigd in de Frederikstraat, een van de gezelligste winkelstraten van Den Haag.  Vera en Ton Hofman zijn allebei gediplomeerde bloemisten. Voordat ze in 1984 een eigen zaak begonnen, werkten ze jarenlang in de meest gereputeerde bloemenzaken van Den Haag.