Opbrengt benefietavond Ronde Tafel 123: € 32.123

Ronde Tafel 123 uit Den Haag heeft namens de Stichting Vrienden JKZ tijdens haar jaarlijkse benefietavond 32.123 euro opgehaald voor het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis. Tijdens een diner in het Crown Plaza in Den Haag werden tijdens een wervelend programma met cabaret en muziek, via een loterij en een veiling geld opgehaald voor de kindvriendelijke inrichting van het nieuwe kinderziekenhuis van de regio Den Haag.

De Stichting Vrienden JKZ spant zich in om geld voor extra voorzieningen bij elkaar te krijgen. “Een plezierig verblijf in het kinderziekenhuis heeft een aantoonbaar positief effect op het herstel van zieke kinderen,” vertelt Roderik Bolle, voorzitter van de stichting. “Wij zijn daarom actief op zoek naar sponsoren voor het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis.”

Ronde Tafel 123 uit Den Haag maakt deel uit van Round Table International. Een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Elk jaar organiseren zij in samenwerking met een goed doel een benefietavond, met in dit achtste lustrum jaar, een recordopbrengst voor het Juliana Kinderziekenhuis!

Help ook mee via www.sponsornieuwjkz.nl