Een chocolade sinterklaas

De jongens en meisjes van High Attention Webservices zijn altijd in voor een goede grap. Bedrijven en mensen die een bijdrage leveren aan de doelen van Vrienden van het JKZ kiezen vaak voor een serieuze inslag. Zo niet onze internetmarketeers: Met een chocolade Sinterklaas van bijna zeventig centimeter groot hebben ze de kinderen die tijdens de komende feestdagen in het JKZ verblijven in elk geval voldoende te knabbelen bezorgd.

“Wij verzorgen de digitale communicatie (website en social media) voor Stichting Vrienden JKZ”, vertelt Jolanda van Henningen.” Daar merken de kinderen in het ziekenhuis als het goed is niet zo veel van. Met dit kado geven we iets speciaal aan hen.”

De Sinterklaas viel in goede aarde bij directeur Pien van Zalen: ”Het is kenmerkend voor High Attention dat ze altijd bereid zijn om, naast alles wat we van ze vragen, onverwachte dingen te bedenken. En dan staat hier ineens zo’n reusachtige chocoladepop voor de kinderen!”

High Attention is partner van de stichting Vrienden JKZ. Ze helpt de stichting met de ontwikkeling van haar digitale strategie en beheert de digitale communicatie.