Evenementen

De Indiase premier Narendra Modi heeft de Verenigde Naties opgeroepen een Internationale Yoga Dag in te stellen. Modi deed dat in zijn toespraak voor de Algemene Vergadering van de VN. 

De Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging houdt een tweedehands boekenbeurs waarvan de opbrengst volledig naar een goed doel gaat: de kindvriendelijke inrichting en uitstraling van het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis.

Onder het motto ‘Jij een geweldige dag, zij een geweldig ziekenhuis’, vindt op zondag 19 april de eerste editie van de JKZ Classic & Sportscar Rally plaats. Chrome, The Exclusive Driving Experience organiseert deze rally ten behoeve van de Stichting Vrienden van het JKZ.

Na een geslaagde eerste editie van Spinning op het Plein’ is het nu tijd voor een winter editie, en wel op het ijs.

Wij kijken terug op een geslaagde eerste editie van ‘Spinning op het Plein’ in Den Haag waarvan de gehele opbrengst naar de kindvriendelijke inrichting van het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis gaat. 

"Een Ziek kind moet zoveel mogelijk kind kunnen blijven"
Ronde Tafel 123 heeft het genoegen u uit te nodigen voor de 25e lustrumeditie van haar jaarlijkse benefiet avond op zaterdag 21 juni vanaf 18:30 in het Crowne Plaze Hotel in Den Haag.

De vier echtgenotes van Willem van Oranje hebben elkaar nooit ontmoet. Zo’n 450 jaar later doen ze dat alsnog, als ze nieuwsgierig uit hun portret stappen en elkaar de geheimen van hun levens met Willem onthullen.

De 4e editie van de Den Haag-Texel tour heeft wederom een heel mooi resultaat opgeleverd, zowel qua evenement als opbrengst voor het goede doel. Wij bedanken de organisatie en de enthousiaste fietsers; zij hebben het super gedaan!

Op 20 januari 2008 heeft Tim de Groot een ademstilstand gekregen bij jullie op de eerste hulp afdeling. Hij was daar al, omdat hij een pseudokroep had. Dit had hij heel regelmatig, maar het leek nu anders. Dat bleek dus ook wel.